Efter den otroligt givande starten på året för Fredrik "Fred" Nilsson så satsar vi nu på en regelbunden träning för honom en gång i månaden. Vi kommer att ha ett lite annat upplägg än sist då vi red två pass, vardera på en timme, och den här gången istället rida ett rejält långpass på ca 1,5 - 1, 45 h. det öppnar upp för några fler ekipage. De som red första träningen har förtur på fortsatt träning men vi har 4 platser utöver dessa som går att boka in sig på. Sedan kan det ju bli någon plats ifall någon inte kan komma den här gången. Du kan vara hur grön som helst eller hur avancerad som helst.
I nuläget ser konceptet ut såhär (men kan ändra sig beroende på tillgång till ridhus mm)

När? 12 februari
Var? Ridhuset i Rudö, Hillerstorp (20x60m)
tillgång till dagboxar
Hur? 3 ekipage / grupp
tider: 8.30 - 10.15, 10.15 - 12.00 1 timmes lunch
13.00 - 14,45 14.45 -16.30
Pris vid 12 pers: 500:- inkl. ridhusavgift + dagbox

Den summan kan komma att ändras om vi inte får fullbokat.
Anmälan är bindande men du får gärna "sälja" din plats
Du kan också önska tid men Fred ser gärna att de som inte träffat honom tidigare, rider tillsammans.
Vår duktiga tränare älskar om du hänger på "staketet" och lyssnar på det han har att säga...det kostar inget...och har du ett inbokat pass kan det vara mycket värt att ta med en fällstol eller varma filtar och stanna lite extra för att lyssna på när han undervisar de andra. Nu lite kuriosa....

About Fred:
Fredrik har hästhållning, arbete inom avel och klassisk ridning med sig från barnsben, med kunniga och engagerade föräldrar i gebitet. Det är en trygg utgångspunkt. Nyfikenhet, tur och hårt arbete satte Fredrik i kontakt med Mr Al Dunning, Scottsdale AZ. I snart tjugo år har Al präglat hans kunskaper om hästar och ridning. Via täta resor och träningsperioder har han fått unik kunskap både från Al och många andra stora namn i Westernridningens hemland: Bob Avila, Dell Bell, Randy Paul, Sandy Collier och framlidne legenden Greg Ward.
Även yngre tränare och tävlingsryttare som Brad Barkemayer, Shadd Parkinson och Corey Cushing har inspirerat. Alla har generöst bidragit med detaljer i vårt träningsprogram. Den första häst Fredrik utbildade själv blev svensk mästare i reining och vann flera klasser i reining och westernridning. Airborne Performances träningsprogram är pålitligt och konkurrenskraftigt – djupt rotat i sann western-tradition.

Fred´s words:
"En progressiv attityd och inställning gör arbetet koncentrerat och roligt. Det öppnar sinnena för fascination och förundran.
God träning med gott resultat. Vi lär in och befäster. Repeterar och förädlar. Vi sysslar med sanningen i utbildning av hästar.
Airborne Performance vill inspirera till kunskap och visa på glädje i arbetet. Vi söker dina framsteg och hejar på i utförandet. Hästen går från rå talang till segerns sötma.
Inspiration, arbetsinsats, framsteg, utförande – en konstform."