Nu är det dags att sikta in sig på HCWR's kommande höstaktiviteter. Vi har en hel hög med roliga sammankomster framför oss. 26 augusti träffas vi alla på CB Trailcamp, med eller utan häst, för en heldag med kluriga hinder och roliga utmaningar. Ta en unghäst vid handen och doppa fötterna, plumsa med pållen eller bada helt enkelt utan häst i vattengravarna.🏊‍♀️

Men kvällen innan detta roliga hästevent, den 25/8, har vi invigningsfest för vår nya klubbstuga. Vi avslutar denna kvällen med en hejdundrande "DROP-IN-KRÄFTSKIVA". Alla medlemmar är välkomna och var och en tar med sig det den själv vill äta. Det finns visserligen kräftor i "River Bajs" men vi rekommenderar att ha färdigkokta med sig. Det tar så himla lång tid annars..ha ha ha.
🦂🦂
Sedan går klubbens KM av stapeln den 9/9 där vi som vanligt hjälps åt med att både vara funkisar och tävla. Sedvanlig "propp" kommer inom kort.

Som ni ser har vi ett digert program i höst och det här är ju bara början....fredagshängen på banan kör igång snart (mer info kommer) och vips!!! Innan vi vet ordet av så är det dags för HCWR's julbord men än så länge njuter vi av att hästarna går ute och vi slipper mocka. Kram på er alla i Sveriges bästaste och festligaste klubb - HCWR!
OBS! Glöm inte att baka för det är många träffar med BARA fokus på fikat...he he he...🍩🍪☕
Varma hälsningar Ingela /Styrelsen, HCWR