Här kommer samtliga mönster för tävlingen den 28 Maj. Eventuella frågor skickas till styrelse@hcwr.se eller enligt proppen som släppts. Mönster finns även att hitta på www.wras.se under HCWR:s tävling i tävlingskalendern.
Väl mött!
 
 
 
 

Precis som rubriken säger.. Jag är mycket glad att ha förmånen att vara med i HCWR. Varför kanske någon undrar . Jo för att vi har så bra medlemmar som glada i hågen ställer upp och hjälper till när så behövs
 
Söndag morgon en aning gråmulet men inte alls kallt. Bilen fullpackad på verktyg och prylar, styr vi mot High Chaparral.  När vi kommer fram letar sig solen fram och värmer upp området. 
Idag är det dax att fixa till High Chaparral Horse Arena inför sommarens tävlingar. Och många av HCWR:s medlemmar dyker upp för att hjälpa till. 
Gräs klipps och slås, boxar tvättas, skräp slängs, rephagar byggs och en riktig ansiktsupplyftning på hela området görs. Allt för att de som kommer till oss ska få en trevlig upplevelse. Och att vi får en trevlig miljö att jobba i. 
Och vilket jobb de har gjort. Jag är stolt och glad över den fina arbetsinsats våra medlemmar gjort idag. Trots att värmen slog till ordentligt och svetten lackade så jobbad alla på med ett leende på läpparna. TACK ALLIHOPA!
 
 
En lättare regntäcke hängde över Ulricehamns ridhus. Kylan hade kommit tillbaka om än på en kortvisit så var det riktigt kyligt. Det är KBWR:s traditionella pingsttävling och dagen för kampen om  westernallsvenskan har börjat. 
 
De två lagen från HCWR. "Desperate Horsewives" som division 1 laget heter. Består av Mirja Bäckström, Yvonne Oscarsson, Lisbeth Jarnebrink, Ingela Ynghagen och Pia Fresk. 
Division 2 laget heter "Pony Squad" och består av Malin Kleman, Mårten Karlsson, Elsa Gunnarsson, Emma Losbäck och Cornelia Lillvik. 
 
Glädjande nog så vann "Pony Squad" sin deltävling och fick ihop hela 123 poäng att ta med sig till nästa deltävling. Tyvärr gick det inte lika bra för våra "Desperate Horsewives" men de gjorde en fin insats och kommer att ge järnet vid nästa deltävling. 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg