Ibland är det rent sagt skrämmande hur fort tiden går. Känns som om det bara var några veckor sedan man hade semester och helt plötsligt står träden utanför gula och halvnakna!
Men så är tidens gång och snart har vi en ny vår med nya förväntningar.
 
Hösten har dock bjudit på en mängd fina westerntävlingar ute i landet.
Undertecknad har själv fått förmånen att vara nere i Tyskland på Americana vilket var en fantastisk upplevelse. Det blev en extra kick genom Robert Lagergrens fina prestationer. Grattis än en gång Robert!
Men det är fler som skall gratuleras! 
För här hemma har det rullat på med massor av fina tävlingar med bl.a. SM som avlöpte i helgen på Axvalla. Här hade vi en hel "drös" av glada tävlande från HCWR som gjorde fina prestationer på banan. Ni gjorde utomordentligt bra ifrån Er och det är som stolt ordförande jag säger grattis till Er alla, Ingela, Mårten, Peter Eggert, Anki och Kalle Karlsson, Filippa Rosborg Erlandsson, Josefin Hedstrand, Emelie Appelberg och sist men inte minst Åsa Zandelin. Ett riktigt varmt Grattis till prestationer och segrar!
Men, nu kommer det mera!
Redan nu imorgon lördag (17/10) blir det extra spännande då Western Riders Habo bjuder in till WRAS DM distrikt väst med WA riksfinal 2015! Här har vi vårt alldeles egna WA lag, Gott & Blandat" som har chansen att bli vinnare av Western Allsvenskan 2015. Vi håller nu tummarna ordentligt!
Självklart behöver vi en hejarklack! För vi möts väl på Stora Bråareds Ridcenter i Mullsjö?
 
/Joakim, Ordf.