Långfredagen

Publicerat i: Nyheter
 
Hoppas alla laddar för en fredag med våra fyrbenta ute på Chaparrals arena! Grill kommer finnas på plats, ta med er fika. Vi börjar kl 11:00 och vi håller igång så länge vi orkar och har lust!

Hoppas vi syns!
 

Kalender

Publicerat i: Kalender
  • 3:e april: Långfredagen! Träff på High Chaparral Horse Arena kl 11:00. Vi umgås, rider, fikar & grillar. Du som inte har någon häst är självklart också välkommen att bara komma och umgås!

  • 18 april: Bettkurs för Per Karlberg hos Kulan Trading, i affären. Kostnad per person 50:-. Per har även möjlighet att ta med pads, bett, huvudlag osv. Säg till i tid om det finns intresse och vad för sorts produkter ni är intresserade av! Maila styrelse@hcwr.se
     
  • 16 maj: Vår årliga C-D-E-tävling. Vill du vara funktionär? Hör av dig till styrelse@hcwr.se.

  • 26-28 juni: High Chaparral Horse Show! Vill du eller vet du någon som vill arbeta på HCHS? Hör av dig till styrelse@hcwr.se

  • 25 juli: CB Trailcamp kl. 09:00-17:00. Klubben bjuder på korv med bröd. Kostnad: 150kr/person.
Hej alla vänner i HCWR!
 
Jag vill först o främst börja med att önska Er alla riktigt välkomna till vår nya hemsida! Hoppas att Ni alla tycker den är fin och för föreningen framåt! Men innan jag går vidare och berättar mer om detta vill jag passa på att få tacka årsmötet och samtliga medlemmar i High Chaparral Western Riders, för förtroendet att få bli ordförande i vår härliga westernförening.
 
För att återgå till det andra och föreningen vill jag nog påstå att vi fått en flygande start, med allt från en härlig och erfaren styrelse, till det hedervärda uppdraget, att få vara med och arrangera High Chaparral Horse Show i juni, ute på arenan! Tillsammans med High Chaparral, i den nybildade projektgruppen för HCHS, håller vi på att skapa en spännande framtid där vi som förening har riktigt stora möjligheter till utveckling!
 
Styrelsen har därför satt kursen högt med ambitionen att bli Sveriges "bästa" westernförening och utveckla allt från roliga tävlingar och träningar till andra och helt nya spännande arrangemang! Som en del i detta arbete, har styrelsen alltså tagit fram en helt ny bloggbaserad plattform för vår hemsida (stort tack Kristin) Avsikten är att få ett snabbare, enklare och flexiblare verktyg, för att få kunna ge snabb information till Er medlemmar. Hela sidan kommer bli mycket enklare att sköta och vi passar på att tacka Frank Lillvik för det fantastiska arbetet han gjort för klubben med den gamla sidan. 
 
Nu kastar vi oss in i en förhoppningsvis härlig vår med massor av kul i vår förening där vi börjar med vår långfredagsträff ute på banan!
 
Väl mött, Joakim
Visa fler inlägg