Så har då en hel månad rullat efter det att vi genomförde vårt stora projekt, High Chaparral Horse Show, den sista helgen i juni. Jag hoppas att alla inblandade har fått en välbehövlig vila efter arrangemanget som, jag måste erkänna, blev tuffare än jag trott. MEN det genomfördes och det med hjälp av alla Er fantastiska funktionärer från både vår förening och våra kära grannföreningar i distriktet! Det är som vanligt svårt att tacka Er alla med namn men jag hoppas att Ni alla som var inblandade känner er riktigt, riktigt träffade!!! Ett varmt och innerligt tack till Er alla!

Förhoppningsvis har De flesta av Er nu i juli fått en välbehövlig vila eller rekreation genom härliga stunder eller t.o.m. tävlingar med våra fyrbenta vänner!?
Tyvärr närmar sig hösten och med de senaste veckorna i åtanke så känns det som om den redan är här. Men den kan ha mycket gott med sig. Vår B,C,D,E-tävling den 15 augusti på High Chaparral är ett exempel. Som vanligt möter Du oss alla på vår fantastiska anläggning där vi lovar gott humör och härlig gemenskap! Vill Du värma upp inför detta så gör slag i saken och mjuka upp redan nu på lördag den 1 augusti, på CB Trailcamp i Torsbo! 

Vill även passa på att varmt välkomna alla nya härliga medlemmar som strömmat in till oss under sommaren. Många i närområdet och en del en bit bort. Hoppas att vi snart får tillfälle att träffa Er alla!
För Ni är alla Riktigt varmt välkomna till oss i High Chaparral Western Riders!

Sommarhälsningar, Joakim E. Ordförande